Всеки понеделник, от 22:00 ч. по Star Channel, ни очаква един час, изпълнен с разследвания в духа на класическите истории за детективи. Премиерният сериал „Следотърсачът“ ни представя Колтър Шоу (Джъстин Хартли), вълк-единак и експерт по оцеляване. Той пътува из страната със стария си кемпер и използва специалните си умения, за да помага на правоприлагащите органи и на частни лица да разкриват престъпления, да разрешават мистерии и да откриват изчезнали хора. Последният му случай обаче променя всичко.

© 2024 20th Television. All rights reserved.

За вдъхновение на историята в „Следотърсачът“ е използван бестселърът на Джефри Дивър „Избягай, ако можеш“ (The Never Game, 2019). Неговите книги се издават в над 120 страни и на повече от 35 езика, и служат като база за редица успешни продукции.

В главната роля в поредицата е отредена на Джъстин Хартли, който ни е добре познат от емоционалната история за необикновения живот на тризнаци „Това сме ние“. Интригуващата продукция е отличена с близо 40 номинации за награда „Еми“. След шест сезона съвместна работа, Джъстин и продуцентът/ режисьор Кен Олин отново обединяват сили, но поемат в доста по-различна посока.

Докато героят на Хартли, Колтър, пътува и следи за възнаграждения, които се предлагат за откриване на изчезнали лица, следващите му ходове се координират от Велма (Аби МакЕнани) и Теди (Робин Уайгърт). Именно те отговарят и за разрешаването на проблемите, когато той изпадне в беда.

Какво още знаем за Джъстин Хартли и другите актьори в сериала?

Освен с „Това сме ние“, името на Хартли е свързано с филми като Red Canyon, Spring Breakdown, A Way With Murder  и боксовия инди филм The Challenger. Първата му роля е в сериала Passions („Страсти“), където играе цели четири години, гостува в „Местопрестъплението: Ню Йорк“, избран е за Оливър Куин в предисторията на Супермен „Смолвил“. През 2016 е номиниран „Еми“ за главна мъжка роля в драматичен сериал. Джъстин е и активен поддръжник на благотворителната инициатива The Water Project, която набира средства за подпомагане на общностите без достъп до чиста вода в Африка. Любопитното за персонажа му в „Следотърсачът“ е миналото, което го преследва, както и фактът, че типажът напомня на класически екшън герой, чиито мисли непрекъснато се опитваш да разчетеш в съзерцанието му.

© 2024 20th Television. All rights reserved.

Аби МакЕнани, която гледаме в ролята на Велма завършва в Чикаго и започва работа в небезизвестната комедийна трупа The Second City, дала път на имена като Бил Мъри и Майк Майърс. В „Следотърсачът“ Велма е партньорката на Теди и е основен помощник на Колтър в делата му.

Робин Уайгърт се радва на почти 10-годишна сценична кариера в Ню Йорк, преди да се премести в Лос Анджелис и да се присъедини към актьорския състав на сериала Deadwood. В Ню Йорк е позната както на Бродуей, така и извън него и има огромното удоволствие да споделя сцената с някои от любимите си актьори, сред които Мерил Стрийп, Кристофър Уокън и Филип Сиймур Хофман. Познаваме я и от киното, например от „Добрият германец“ на Стивън Содърбърг от и „Нещата, които загубихме в огъня“ с Бенисио дел Торо и Хали Бери.

Ерик Грейс е следващият от каста на „Следотърсачът“ – той влиза в ролята на Боби, техническия гений. Грейс е роден едва през 1990, но вече има роля в нашумял сериал, а именно  – в Locke & Key. Участвал е и в Queer as Folk, Step Up: High Water и BMF.

Последната ключова роля в новия криминален сериал по STAR Channel е поверена на Фиона Рене. Тя играе Рини Грийн, адвокат, свързан в сложни отношения с Колтър. Рене участва в продукции като I Know What You Did Last Summer, S.W.A.T., Fire Country и The Lincoln Lawyer. Причината героинята ѝ в сериала да има особена връзка с героя на Джъстин Хартли е, че той поставя работата преди всичко друго. Факт, който вероятно не е изненадващ за криминална поредица.

Какви интригуващи моменти крие криминалната поредица „Следотърсачът“ – очакваме да разберем от 1 април, всеки понеделник от 22 ч. по STAR Channel.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 5