Премиера в България: 08.01.2016г.
Световна премиера: 16.04.2015г.
Жанр: Драма
Продължителност: 106 минути
Формат: 2D
Сценарист: Валя Сантела, Франческо Пиколо, Нани Морети
Режисьор: Нани Морети
В ролите: Пиетро Рагуса, Нани Морети, Маргерита Буй, Джон Туртуро, Джанлука Гоби, Франческо Бранди, Джулия Лацарини
Разпространител: Bulgaria Film Vision / Rai Cinema

Маргерита (в ролята – Маргерита Буи) е режисьорка на средна възраст, насред екзистенциална криза. Тя трябва да се справи с неизбежната, но неприемлива загуба на майка си.

Разказ за живота на Маргарита, нейния брат Джовани (Нани Морети) и тяхната обичана майка Ада (Джулия Ладзарини) – пенсионирана учителка, която е на смъртно легло. Завладяващ филм, изпълнен с топли чувства и болката от загубата.
Маргерита снима социално-реалистичен филм за стачка във фабрика, в който участва италиано-американски актьор Бари Хъгинс (Джон Туртуро) в ролята на собственика на фабриката. Несериозният актьор, който непрекъснато бърка репликите си едновременно с безполезните наставления на режисьорката, внася доза забавни нотки във филма. Маргерита къса с приятеля си, също актьор във филма, развежда се и със съпруга си и баща на дъщеря й Ливия (Беатриче Манчини)…
Маргерита остава с чувство за вина от това, че не поема повече отговорности за майка си, което се отразява на често хладните й отношения със семейството, приятелите и колегите.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]
[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“] Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Скоро [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

88 + = 92