„Морбиус“ на Мarvel с нов трейлър с български субтитри

Гледаме от 28.01.2022г. само в кината

Марвел бяха твърде заети да вкарат Спайдър-мен в кино вселената им. Sony Pictures използваха времето, за да налеят основите за истинска Спайдър-мен вселена. Един ден, човека-паяк ще има достатъчен набор от злодеи, с които да се разправя и да се сблъсква. Двата филма за „Венъм“ представиха Еди Брок и симбиотът, Карнидж (Уди Харелсън), Shriek (Наоми Харис) и др. Сега в новия трейлър на Морбиус, се запонзаваме с докторът, който се заразява с рядка болест, превръщаща го във вампир. Във видеото обаче виждаме наченки на други два злодея, които най-вероятно ще се появят на екран. 

The Daily Bugle е доста забавна препратка във филмите за Венъм. Там се споменава Джон Джеймсън, синът на издаделя Джей Джона Джеймсън (изигран от Джей Кей Симънс). Виждаме герой да чете вестника във „Венъм 2: Време е за Карнидж“. Сега имаме бърз поглед към споменаването на двама важни злодеи от света на Спайдър-мен: The Rhino и Черната котка.

Едва ли ще ги видим в „Морбиус“, но със сигурност те са семенца, които Sony сеят сега, за да развият в бъдеще. Фелиша Харди или иначе казано Черната котка е много популярен злодей и обект на чувства от страна на Спайдър-мен. Фелисити Джоунс изигра Фелиша Харди в „Неветоятният Спайдър-мен 2“ на реж. Марк Уеб. За съжаление никога не я видяхме във формата на Котката.

The Rhino  е герой, който също видяхме в „Невероятният Спайдър-мен 2“. Очаква се той да бъде част от „Spider-man: No Way Home“, който ще гледаме през Декември.

Sony имат достъп до над 900 герои от комиксите на Marvel, свързани със Спайдър-мен.  За това развиват Венъм, Морбиус, предстоящите Kraven, Hunter, Madame Web  (Spider-Woman) и др. Сред сериалите, които се въртят в студиото е такув за злодея Silk.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

94 − 88 =