Премиера в България: 28.05.2021г.
Световна премиера: 25.12.2020г.
Жанр: Криминален, Драма, Комедия
Продължителност: 113 минути
Формат: 2D
Сценарист: Емералд Фенел
Режисьор: Емералд Фенел
В ролите: Кери Мълиган, Бо Бърнам, Лаверн Кох, Кланси Браун, Дженифър Колидж, Кристофър Минц-Плас, Моли Шанън, Алисън Бри, Адам Броуди, Макс Грийнфилд, Алфред Молина
Разпространител: Форум Филм България / FilmNation Entertainment / Focus Features / Universal Pictures International

Млада жена, наранена от трагично събитие в миналото й, търси отмъщение от всички, които й се изправят на пътя.
Касандра е жена с богато минало и противоречиво бъдеще. Самата тя решава да стане господар на съдбата си и да се превърне в катализатора на всичко, което предстои да се случи в живота й…и в този на другите около нея. Обикалянето на различни нощни клубове и образът на пияна и нестабилна жена се превръщат в нейна рутина, а джентълмените, „притекли се на помощ“, в нейни жертви. След непредвидени обстоятелства, които прекъсват медицинското й образование, тя е готова да се върне към мечтите си и да разчисти пречките по пътя си. Касандра създава паралелен свят, в рамките на който би могла перфектно да реализира плановете си. Не е готова обаче да забрави миналото и затова поставя един нов изкушаващ поглед към отмъщението.
Какво може да отключи такава непримиримост и да превърне миналото в двигател на бъдещето? Отмъщението ли остава единственият вариант да живееш живота си и да гледаш напред, освободен от товара на всичко, което е било? И има ли по-опасно явление от момиче с потенциал?

 

Момиче с потенциал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 79 = 87