Много история в новия трейлър на „Локи“

Дали не ни очаква среща между двама Локи?

Marvel Studios публикуваха официалния трейлър на предстоящия Disney + сериал, „Локи“. Героят, изигран от Том Хидълстън , е сред любимите на феновете, още от дебюта му в „Тор: Богът на гръмотевиците“. След „Отмъстителите: Война без край“ времето му приключи и той умря за втори път, като Танос каза: БЕЗ СЪЖИВЯВАНЕ! Последният филм „Отмъстителите: Краят“ все пак подготвиха почвата за завръщането на Локи по един доста необичаен начин.

Поредицата ще представи верия на Локи от алтернативна вселена. Там той използва Тесеракта, за да избегне залавянето от Отмъстителите през 2012г. Тук той няма просто да се шляе през времето, а ще бори далеч по-голяма опасност. Говори се, че е възможно да се срещне и с алтернативна версия на самия себе си.

След първия трейлър в края на 2020г. , Disney и Marvel сега публикуваха чисто нов такъв. Премиерата е насрочена за 11.06.2021г.

Най-интересното във видеото са отношенията между Локи и Мобиус, които ще опитат да поправят времевата линия, която Локи повреди. Те ще посетят много светове и времеви линии, включително такава, в която Локи е владетел на Асгард. Предполага се, че сериала все още крие героинята Lady Loki.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 42