minions-teaseПремиера в България: 10.07.2015г.
Световна премиера: 10.07.2015г.
Жанр: Анимация, Комедия, Семеен
Продължителност: 92 минути
Формат: 2D/3D/4DX
Сценарист: Кен Дарио, Брайън Линч
Режисьор: Кайл Балда, Пиер Кофин
Озвучен от: Майкъл Кийтън, Алисън Джани, Сандра Бълок, Стив Карел, Джон Хам, Хироюки Санада, Пиер Кофин, Крис Рено, Кати Миксън, Дженифър Саундърс
Разпространител: Форум Филм България / Illumination Entertainment

Историята на Universal Pictures и Illumination МИНЬОНИТЕ започва от зората на времето. В началото миньоните са едноклетъчни жълти организми и еволюират през вековете, като непрестанно служат на възможно най-проклетите господари. И тъй като не успяват да задържат тези си господари – от Тиранозавър Рекс до Наполеон, накрая миньоните остават без господар, на когото да служат и изпадат в дълбока депресия.
Ала един миньон на име Кевин има план и заедно с тийнейджъра бунтовник Стюарт и сладкия малък Боб поема по света, за да намери нов проклет шеф, който събратята му да следват.
Тримата тръгват на вълнуващо пътешествие, което накрая ги довежда до следващия им евентуален господар – Скарлет Оувъркил (носителката на „Оскар“ Сандра Бълок) – първият в света суперзлодей от женски пол. Пътуват от ледената Антарктида до Ню Йорк от 60-те години на 20-и век и стигат до съвременния Лондон, където се сблъскват с най-голямото си предизвикателство до този момент: спасяването на цялото население от миньони… от унищожение.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]

 

 

[/tab]
[tab title=“Галерия“]


[/tab]
[tab title=“Новини“]
Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
„Миньоните“ на 3D или не?! [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 − = 78