Италианския мачо, познат от „365 дни“ на Нетфликс, изпрати феновете си в недоумение, след като пусна снима с колегата си Симонe Сусина в Instagram. Текста под снимката “ Аз съм лъжец“ феновете приеха, че е личното признание за различна сексуална ориентация на Микеле.

След вихъра около снимката, 30 годишния актьор бе принуден да направи Instagram Story, в което да обясни официално как се идентифицира.

Събудих се и целия ми екип крещеше, че е пълно със статии, твърдящи че съм си признал. За снимката със Симоне ставаше въпрос. Той стана много близък мой приятел. Като братя сме. Снимаме продължението на филма заедно. Това бе просто снимка, нищо повече. – сподели Мороне

След това актьора разказа за подкрепата му към ЛГБТИ+ общността, обяснявайки че все пак това е нормална снимка и не си е признавал нищо.

За да обясни текста към снимката, той каза следното:

Актьорът е един вид лъжец. За това го написах. Да играеш някой, който не си. Нищо не съм признавал. Много съжалявам за объркването. Както вече казах, аз съм голям съратник на ЛГБТИ+ общността.  Има много млади момчета и момичета. Те биха искали да си признаят, но не го правят заради семействата им. Щастието е безценно, хора! Мир и любов, обичам ви много! – довърши звездата

Микеле в момента снима продължението на „365 дни“ заедно със Сусина. Филмът на Netflix от 2020г. е базиран на първия филм от трилогията на Бланка Липинска. Филмът получи смесени реакции, но бе истински блокбастър сред зрителите. Това бе най-стриймвания филм по Netflix в САЩ за 2020г. Стрийминг гигантът разработва две продължения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 − = 56