2020 SYFY Media, LLC

На последния New York Comic Con беше показан за първи път интригуващият трейлър на „Местен извънземен“ („Resident Alien“). Сериалът е създаден по едноименния комикс на „Dark Horse“ и вече идва и у нас. Няма как да не дадем шанс на тази интересна смесица от фантастична история за извънземно, дошло на Земята с мисия (как иначе), лекарска комедийна драма, разследване на убийство в малко затънтено американско градче и доза първокласен саркастичен хумор. Първият епизод ще се излъчи премиерно на 1 април, от 22:00 ч. по FOX, а развитието можем да проследим всеки четвъртък по същото време.

2020 SYFY Media, LLC

Един от силно интригуващите фактори в сериала е главният актьор – номинираният за награда „Еми“ Алън Тудик. Именно на него е поверена ролята на Хари Вандерспийгъл, лекар от малък град, чиято самоличност е завзета от извънземния пришълец. Хари опознава живота на земляните стъпка по стъпка, учи се какво е да си човек, как общуваме, какво са емоциите, в общи линии му се налага да се напасва и развива ежедневно. Това поражда редица комични ситуации и се оказва доста по-сложно, отколкото можем да си представим. Както за героя Хари, така и за самия Тудик, който обаче доказва, че ролята е точно като за него. Физическият елемент в това да изживееш и представиш всичко така, сякаш е за първи път, е ключов. Актьорът обаче има забележителна мимика и пластика на тялото. За напомняне – чували сме го като глас в „American Dad“, „Rick and Morty“, „Разбивачът Ралф“, гледали сме го в „Като рицарите“, „Големи топки“, „Doom Patrol“, стои зад образа на роботите в „Rogue One: История от Междузвездни войни“ и „Аз, роботът“.

Какво ще последва от това, че извънземното е въвлечено в разкриване на убийство? Къде ще са пробойните в мисията на този чудак с особени навици и ще има ли някой, който ще го види отвъд човешкия му облик на лекаря Хари? Отговорите ще видим в четвъртък вечер по FOX, в 22:00 ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 4