Предисторията на „Rogue One“ ще проследи съдбата на героя на Диего Луна- Касиан Андор и зараждащия се бунт, по време на най-силните години от управлението на Империята. Всичко ще се случи в период от пет години. Първия сезон включва 12 епизода и ще проследи първата, от тези пет години. Последващите 4 години ще доведат до момента, в който „Rogue One“ започва…Този период от 5 години е заложен в история от 24 епизода и два сезона.

Режисьорите на първия сезон са работили блокове от по 3 епизода. Заснели са 4 блока от по 3 епизода всеки. Плановете за втория сезон са, всеки от този блокове, да обхваща 1 година история. Всеки следващ ще доближава събитията с 1 г. до случилото се в „Rogue One“.

В поддържаща роля отново ще видим Женевиев О’Райли. Самият Стелан Скарсгард се присъединява, като нов герой на име Лутен. „Rogue One“ е филм по-скоро за събитие, отколкото за развитие на героите. Тук историята ще бъде фокусирана в Андор и след това във всичко останало. Сериалът ще разкаже историята на това, как героят е стигнал до края, който познаваме в „Rogue One“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

60 − 54 =