Премиера в България: 03.06.2016г.
Световна премиера: 07.01.2009г.
Жанр: Анимация, Екшън, Приключенски
Продължителност: 76 минути
Формат: 2D
Сценарист: Олег Кузовков, Василий Богатирев
Режисьор: Олег Кузовков, Олег Ужинов, Денис Червяцов, Марина Нефьодова, Олга Баулина, Роман Козич, Андрей Беляев, Георгий Орлов, Владислав Байрамгулов, Илия Трусов
Озвучен от: Алина Кукушкина, Борис Кутневич, Елси Фишър, Жизел Нието
Разпространител: Bulgaria Film Vision / Animaccord Animation Studio

Маша е тригодишно енергично, любопитно и много палаво момиченце, което не може да стои далеч от неприятности. Тя бързо се сприятелява с всеки и живее в стара горска гара. Но най-често прекарва времето си в къщичката на Мечока Миша сред гората. Тя много обича да си играе и иска да порасне бързо.
Мечокът Миша е бивш цирков артист, сърдечен и добричък. Той се плаши от безредието, обича комфорта и спокойствието, както и да прекарва времето си насаме в уютната си къщичка и градинката отпред. Но от първата му среща с Маша, той винаги е нащрек за поредното диво и забавно приключение, в което ще го въвлече Маша. И въпреки, че самият той често става жертва на нейните премеждия, Мечока винаги я закриля и пази от посегателства.
Заедно с всичките им приятелчета, които са направили гората техен дом, Маша и Мечока, забавляват малки и големи, като ни показват какво е истинско приятелство и лоялност.
В настоящата компилация за кино МАША И МЕЧОКА: най-смешните епизоди сме избрали най-забавните приключения на Маша, Мечока Миша и техните горски приятелчета.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]
[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“] Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]
Скоро [/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Скоро [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − = 10