Наскоро, в свое интервю, Мат Бомер сподели, че е отказал роля в „Барби“ за да участва в двете най-големи гей-роли в цялата му кариера до момента.

В началото на 2023г. 46 годишният актьор сам е записал своето „прослушване“ за ролята на един от много Кен във филма. Играл е различни версии на Кен, обличал се е различно за всяка от тях. След това е говорил с режисьорката Грета Гъруик, но е отказал ролята. Не е искал да е далеч от семейството си. Актьорът има трима синове, заедно със съпругът си Саймън Халс.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt Bomer (@mattbomer)

Веднага след това той е получил ролята на обект на чувствата за Ленард Бърнстейн (Брадли Купър) във филма „Маестро“. Премиерата е този месец.

Години наред проектът на Бомер „Fellow Travelers“ бе в процес на разработка и най-сетне получава зелена светлина. В мини поредицата той играе ролята на Хоук Фулър. Той е прикрит служител на сената, който се среща с Тим Лофлин (Джонатан Бейли, който също е открит за своята сексуалност в живота си). Събитията се случват по време на ерата Макарти във Вашингтон. Люовта между двамата се разгръща в десетилетия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =