Много преди дългоотлаганата премиера на „Kingsman: Първа мисия“ през декември, създателя на поредицата Матю Вон закова следващия си голям проект. Това е шпионския трилър „Argylle“. В него ще видим актьорския дебют на носителката на Грами, Дуа Липа. Тя ще напише и оригинална музика за филма, както и заглавната песен.

Хенри Кавил  („Вещерът“) и Джон Сина („Бързи и яростни 9“), Самюел Джаксън, Брайс Далас Хауърд („Джурасик свят: Рухналото кралство“), нoсителката на Златен Глобус 2021г. Катрийн Охара, Брайън Кранстън („Breaking Bad“) и носителят на Оскар Сам Рокуел („Три билборда извън града“) са официално част от проекта. Историята е базирана на предстоящия да бъде издаден роман на Ели Конуей. Снимките ще започнат през Август в Европа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill)

Най-великия шпионин в света на име Argylle , се впуска в световно приключение. Надеждите са филмът да е първи от поне три.

Когато прочетох първата чернова на сценария осъзнах, че това е най-невероятната шпионска история от старта на Джеймс Бонд до сега. Това ще рестартира жанра на шпионския трилър. – сподели Вон пред Deadline

Романа на Ели Конуей ще дебютира през 2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 2