В сряда, 17.02.2021г. една от най-награждаваните водещи в американската история и едно от най-гледаните телевизионни шоута в американската история, „The Ellen Show“, поканиха специален гост. Най-големия пробив в развлекателната индустрия за 2020г. бе Мария Бакалова и ролята и на Тутар в „Борат 2„. Мария бе гост на Елън и двете си поговориха за филма, за предизвикателствата, за сцената с Руди Джулиани, за рискът и всичко останало.

Мария е очатователна. Тя вече осъзнава какво историческо събитие преживява и че това, което и се случва освен за нея самата, отваря вратите на много , много хора от страната и тази част на Европа. Тя все още е притеснителна, все още е крехка и ранима и преживява своя звезден миг. Мария е нещо, което родната кино и филмова индустрия никога до този момент не са преживявали. Тя получи номинация за Златен Глобус, Изборът на критиците, Американската Гилдия на актьорите и какво ли още не.

Критиците са убедени- номинацията и за Оскар е неминуема. А огромна част от тях смятат, че наградата и е ужасно възможна.

Изчетохме и изслушахме тонове плява за това как пак сме се прочули с циркаджийства. Аз самият бях от скептиците, които дълго време не бяха гледали „Борат 2“, но след вдигналия се шум моментално го изгледах. Фактите са факти- Мария е гръбнакът на филма и без нея- филм няма. Със сигурност ще и стискаме много палци и появята и при Елън е поредното доказателство, колко високо оценена е Мария от елита на световната кино индустрия.

Респект!

Източник: YouTube

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − = 51