Номинираната за Оскар Мария Бакалова, Алекс Петифър („Професия: Стриптийзьор“, „Аз съм номер 4“), Том Хопър („Umbrella Academy“ на Netflix) и Франк Грило ( поредицата „Чистката“)  влизат в новия филм „Branded“. Историята е базирана на едноименен материал в New Yorker, дело на автора за бестселъри на Ню Йорк Таймс, Дейвид Гран.

Режисьор е Киърън Хаукис („Power“), а сценария е дело на Алесандро Камън („The Messenger“).

„Branded“ е история за организираните престъпни групировки в системата на американските затвори. Петифър е в ролята на Тейлър, бивш, обещаващ футболист. Сега той излежава доживотна присъда за убийството на търговец на наркотици. Грило е в ролята на Картър. Той е лидер на банда предимно от бели, в затвора Сан Куентин. Той взима Тайлър под крилото си, за да го подготви за бъдещ лидер. Ръководството на затвора се опитва да пречупи бандата, като изпраща членовете и в различни затвори. Така обаче само усилват влиянието им през цялата система, че дори до улиците навън. Тайлър попада в центъра на растяща империя, от която непрекъснато печели сериозни пари. Той получава и възможността да се ожени и да се грижи за любовта на живота си, Лили (Мария Бакалова). По време на среща в затвора, тя забременява. Това провокира бандата да поеме ход към невиждана ескалация на насилието в затворите. Тайлър е провокиран да постави под въпрос изборите, които е направил. Предстои му най-трудния сред тях. Ще има ли куража и силата да унищожи империята, която сам е създал?

Друга история на Гран служи за основа на предстоящия „Убийците от Оклахома“ на реж. Мартин Скорсезе с участието на Леонардо Дикаприо и Робърт Дениро.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 64