По-късно през 2024г. ще започне работата по най-новият филм от света на Джордж Лукас. „Мандалорецът и Грогу“ ще бъде режисиран от Джон Фавро и е първият филм за кино от света на Войните, след 2019г.

Новината дойде от www.starwars.com, след което бе потвърдена от Джон Фавро, Катлийн Кенеди и Дейв Филони- и тримата ще бъдат изпълнителни продуценти.

Обичам да разказвам истории в безграничния свят, който Джордж Лукас създаде. Изключително вълнуваща е възможността да събера на голям екран Мандалорецът и малкия му спътник- Грогу.- сподели Фавро

Джон Фавро и Дейв Филони успяха да въведат в Междузвездни войни два нови, изключително обичани героя. Тази нова история е правилната, за да пренесем събитията на голям екран.- разказа Катлийн Кенеди, президент на Лукасфилм

По думите им „Мандалорецът и Грогу“ ще поведе поредицата от игрални филми, режисирани от Шармийн Обайд- Чинои, Джеймс Манголд и Дейв Филони.

Този филм се очаква да събере историите, разказани в „Мандалорецът“, „Книгата на Боба Фет“, Асока и др. Той ще е първата стъпка към вече споменавания „Междузвездни войни“ филм в стил „Отмъстителите“.

Филмът на Манголд ще бъде за зараждането на Силата. Този на Шармийн е за новия храм на Джедаите, който Рей ще строи. Дейзи Ридли ще се завърне в ролята.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 62