Премиера в България: 18.01.2013г.
Световна премиера: 18.01.2013г.
Жанр: Ужаси
Продължителност: 96 минути
Формат: 2D
Сценарист: Нийл Крос, Анди Мушети, Барбара Мушети
Режисьор: Анди Мушети
В ролите: Николай Костер-Валдау, Джесика Частейн, Меган Шарпантие, Джейдън Грейг, Джейн Мофат, Изабел Нелис, Джулия Чантри
Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

Гилермо дел Торо представя “Мама“ – свръхестествен трилър, който разказва завладяващата история на две момиченца, изчезнали в гората в деня на убийството на родителите си. Когато са спасени години по-късно и започват нов живот, те откриват, че някой или нещо все още иска да идва да ги завива вечер.
Преди пет години сестрите Виктория и Лили са изчезнали безследно от дома си. Оттогава чичо им Лукас /Николай Костер-Валдау/ и приятелката му Анабел /Джесика Частейн/ ги търсят трескаво. Но когато по чудо децата са открити живи в порутена колиба, двамата започват да се чудят дали момичетата са единствените гости, които са приели в дома си.
Анабел се опитва да приобщи децата към нормалния живот, но все повече се убеждава, че в дома им има злонамерено присъствие. Дали сестрите изживяват травматичен стрес или идва да ги посещава дух? Как момиченцата са оцелели съвсем сами през всички тези години? Докато търси отговори на тези тревожни въпроси, новата майка открива, че шепотът, който чува вечер, идва от устните на смъртоносно присъствие.
[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“] [/tab]
[tab title=“Галерия“]


[/tab]
[tab title=“Новини“]
Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]

Режисьорът на „Лабиринтът на Фавна“ Гилермо дел Торо, който е съсценарист на лентите „Хобит: Неочаквано пътешествие“ и „Чудната петорка“, приема ново професионално предизвикатекство като изпълнителен продуцент в свръхестествения трилър МАМА. Главната роля във филма е поверена на скорошното откритие на Холивуд Джесика Частейн, участвала в отличените филми „Дървото на живота“ и „Беззаконие”, както и в „Южнячки”, за който получи номинация за „Оскар”. В главната мъжка роля е датчанинът Николай Костер-Валдау, познат на българската публика като Джейми Ланистър от сериала на HBO „Games of Thrones“, за който миналата година беше отличен от Гилдията на американските екранни актьори.
Анабел се опитва да приобщи децата към нормалния живот, но все повече се убеждава, че това е невъзможно, тъй като в дома им има злонамерено присъствие. Дали сестрите изживяват травматичен стрес или идва да ги посещава дух? Как момиченцата са оцелели съвсем сами през всички тези години? Докато търси отговори на тези тревожни въпроси, новата майка открива, че шепотът, който чува вечер, идва от устните на смъртоносно присъствие.

[/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Рецензия от АЛЕКСАНДЪР ПЕЙЧЕВ [/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 − 50 =