Анатомията на Грей, сезон 20
2 май от 22:00 часа
Всеки четвъртък от 22:00 часа

Grey’s Anatomy – “Walk on the Ocean”

Емоционално наситената медицинска драма, сега в двадесетия си сезон, проследява историята на Мередит Грей и група лекари от болница „Грей Слоун Мемориал“, които ежедневно са изправени пред решения на живот и смърт. Те търсят утеха един в друг и понякога нещо повече от приятелство. Заедно разбират, че нито медицината, нито взаимоотношенията могат да бъдат определени като само черни или бели.

В ролите: Елън Помпео, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс мл. и др.

Станция 19, сезон 7
1 май от 22:00 часа
Всяка сряда от 22:00 часа

STATION 19 – “This Woman’s Work”

Сериалът от изпълнителните продуценти на „Анатомията на Грей“, „Скандал“ и „Как да ни се размине за убийство“ проследява група героични огнеборци от пожарна станция 19 в Сиатъл. Тези смели мъже и жени са като семейство, буквално и в преносен смисъл, и заедно излагат на опасност собствения си живот, за да спасят този на другите.

В ролите: Джейна Ли Ортис, Джейсън Джордж, Барет Дос и др.

Говори с агента ми, сезон 4
1 май от 21:00 часа
От понеделник до четвъртък, от 21:00 часа

Sigourney WEAVER

Подгответе се за блясък, интриги и много смях с уникален екип от парижки агенти… Всеки ден е като ходене по въже за агентите на таланти Габриел, Андреа и Матиас, които се стремят да сключат договори с престижни клиенти като Сесил де Франс, Жана Моро и други топ актьори, които се появяват като гост-звезди. В един сплотен екип, който наподобява дисфункционално семейство, има толкова много драма и смях, както извън екрана, така и на него!
Когато наивната млада Камил, незаконна дъщеря на Матиас, се появява в Париж, настоявайки за работа, тя ни въвежда в живота в агенцията и зад кулисите на дивия свят на звездите. След смъртта на шефа на агенцията всички трябва да се обединят, за да се задържат на повърхността. Невъзможните ситуации следват една след друга, докато агентите жонглират с професионалния и личния си живот и навигират тънката граница между артистичната почтеност и плащането на сметките.

В ролите: Камил Котин, Грегoри Монтел, Сидни Фани

Лекарите от Чикаго, сезон 8
23 май от 22:55 часа
От понеделник до петък, от 22:55 часа

CHICAGO MED – „Mama Said There Would Be Days Like This“

Медицинските герои на Чикаго се завръщат, за да помогнат за спасяването на човешки животи в сезон 8 на емоционалната медицинска драма от наградения с „Еми“ Дик Улф. В този сезон д-р Уил Халстед се справя с недостиг на медицински доставки; д-р Даниел Чарлз остава в челните редици на психиатричната помощ; Шарън Гудуин поддържа качеството на грижите в условията на финансов дефицит; д-р Итън Чой преразглежда действията си, след като е прострелян от бивш пациент; д-р Дийн Арчър поема поста на постоянен началник на спешното отделение; старшата медицинска сестра Маги Локууд балансира между работата и семейните проблеми; д-р Марсел се справя с новата си роля в екипа по трансплантации; д-р Хана Ашър се грижи за новата спешна акушеро-гинекологична услуга на центъра.

В ролите: Мерлин Барет, Оливър Плат, С. Епата Меркерсън

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 + = 89