Майкъл Б. Джордан в първи трейлър от екшън по Том Кланси

Джон Красински може да се оттегля. Майкъл Б. Джордан е новия Том Кланси герой

„Without Remorse“ е по роман на Том Кланси. В първия трейлър ставаме свидетели на истински спектакъл от каскади, типични за стила на автора. Екшънът е сякаш от следващо ниво, особено момента, в който героя на Джордан притиска човек в горяща кола. Джак Райън (безспорно най- популярния герой на Кланси) никога не би могъл да направи това!

Джордан е в ролята на морския тюлен Джон Кели. Това е история за произхода на Джон Кларк, един от най-популярните герои в поредицата за Джак Райън на Кланси. Руски войници избиват семейството му, дори бременната му съпруга. Причината- той е участвал в тайни операции срещу тях. Кели се отправя на мисия, в търсене на справедливост. По пътя той разкрива огромна, международна конспирация, която е възможно да подпали война между САЩ и Русия.

За да спаси страната си и същевременно отмъсти за семейството си, той трябва едновременно да се бори с убийците и да разкрие онези, които стоят зад конспирацията.

В ролите гледаме още Колман Доминго („Fear The Walking Dead“), Кам Гигандет („Бурлеска“) и Гай Пиърс („Мементо“).

Майкъл Б. Джордан е изпълнителен продуцент на филма. Филмът трябваше да излезе през Септември 2020г. от шапката на Paramount. Два пъти премиерата бе отлагана поради пандемията. Amazon Studios започнаха процедура по купуване правата за дистрибуция. През Ноември заглавието окончателно падна от календара на Paramount и премина в Amazon.

Премиерата на „Without remorse“ е на 30.04.2021г. по Amazon Prime.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 3