Лукас Хеджис придоби световна слава с номинацията си за Оскар през 2017г. за „Манчестър край морето“. Последваха роли в критическите хитове „Boy Erased“ и „Lady Bird“, все филми с номинации за Оскар. Лукас поема ролята на Енис Дел Мар, която в оригиналния филм бе изиграна от покойния Хийт Леджър. За нея той получи номинация за Оскар.

Майк Файст придоби световна слава с „Уестсайдска история“ на реж. Стивън Спилбърг и „Dear Evan Hansen“. Той поема ролята на Джак Туист. В оригиналния филм ролята бе изиграна от младия Джейк Джиленхол, който също получи номинация за Оскар за изпълнението си в „Планината Броукбек“.

И филмът от 2005г. и предстоящата пиеса са базирани на краткия разказ на Ани Пру от 1997г.

През 63-та се срещаме с двама мъже, наети да пазят овцете в ранчо в Уайоминг. Между тях пламва неочаквана любов, който се разгръща в продължение на десетилетия.

Пиесата ще се играе от 10.05 до 12.08.2023г. в Уест Енд. Сценарият е дело на Ашли Робинсън и Джонатан Бътерел. Въпреки, че не е мюзикъл, композиторът Дан Гилеспи е написал необходимия музикален бекграунд за случващото се на сцената. Той вече е работил с Бътерел по „Everybody’s Talking About Jamie“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 2