HBO Max обяви днес, че пълнометражният филм на Warner Bros. Pictures и DC „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще има едновременна премиера в Европа и Щатите в онлайн стрийминг платформите на HBO GO и HBO Max на 18 март, четвъртък. Новината идва с представянето на новите тийзър визии на филма.

У нас „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ ще е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO.

В „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“, Брус Уейн (Бен Афлек), решен да докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна, обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да съберат екип от свръхчовеци и да защитят света от приближаващата катастрофална заплаха. Задачата се оказва по-трудна, отколкото Брус си е представял, тъй като всеки от новия екип трябва да се изправи срещу демоните на собственото си минало. Той успява да им помогне да преодолеят бариерите си и в крайна сметка всички те стават лига от герои, каквато светът не е виждал до този момент. Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и

Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid и техните планове за край на света, какъвто го познаваме.

Компанията също така обяви пълния списък с държави, в които режисьорската версия на Зак Снайдер ще има едновременна ранна премиера. Паралено с HBO Max в САЩ, DC филмът ще бъде достъпен ексклузивно и в онлайн стрийминг услугата на HBO в Европа – HBO GO.

За Лигата за справедливост на Зак Снайдър
Сценарият на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е на Крис Терио, заедно със Зак Снайдер и Уил Бел, базиран на фабулата за герои на DC и Супермен на Джери Сийгъл и художника Джо Шустър. Продуценти на филма са Чарлс Ровен, Дебора Снайдер, а изпълнителни продуценти са Кристофър Нолан, Ема Томас, Уесли Колър, Джим Роу, Къртис Канемото, Крис Терио и Бен Афлек.

За DC
Компанията на WarnerMedia – DC създава емблематични герои, трайни сюжетни истории и завладяващи преживявания, които вдъхновяват и забавляват глобалната публиката от всяка възраст, както и е един от най-големите издатели на комикси и графични романи в света. Като творческо подразделение, DC е натоварен със стратегическото интегриране на своите истории и герои във филми, телевизионна продукция, потребителски продукти, домашно забавление и интерактивни игри през DC UNIVERSE INFINITE.

За премиерата на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ WarnerMedia и DC ще подкрепят и специалното издание на саундтрака на WaterTower Music с подбрана колекция от Warner Bros. Consumer Products.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 65