Рейтингът сред зрителите на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдер“ и „Соколът и Зимния войник“ посочи ясен победител за изминалия уикенд. И двете премиери бяха съответно по HBO MAX и DISNEY + в дните преди 20.03.2021г. Феновете им тръпнеха в очакване. Реакциите и към двете бяха изключително положителни, но „Соколът и Зимния войник“ е мини-сериал, което означава, че му предстои да покаже още много.

Дните на директно съревнование между филмите на DC и тези на Marvel поприключиха. DC вече се фокусират върху индивидуални филми, докато Marvel не престават да разгръщат франчайз модела си. Премиерата на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдер“ върна DC към ранните им дни, когато франчайза ни подготвяше за много кросоувъри от типа на „Отмъстителите“. Наскоро Warner Bros. потвърдиха, че НЕ ВЪЗНАМЕРЯВАТ да възстановят вселената на Зак Снайдер с допълнителни филми.

При все това „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдер“ получи многократно по-добра критическа оценка от оригиналния филм от 2017г. Филмът е заковал пред екраните 1,8 млн. домакинства за периода 19-21.03.2021г. „Соколът и Зимния войник“ е бил гледан за същия период от 1,7 млн.

Въпреки изключителния резултат, „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдер“ не успя да победи в премиерния си уикенд „Жената чудо 1984“, който за 25-27.12.2020г. бе гледан от над 2.2 млн. домакинства.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 4