По време на втори сезон на „Мандалорецът“ Асока Тано назова Траун по име. Още тогава изникна въпросът- ще го видим ли в игрален филм? Официално имаме отговор и той е да! По време на Star Wars Celebration, актьорът Ларс Микълсън бе посочен, че ще видим в ролята на Траун в сериала „Асока“ по Disney +.

Това няма да бъде първия му сблъсък с „Междузвездни войни“. Той вече е играл ролята на Върховен Адмирал Траун в два сезона за „Междузвездни войни: Бунтовниците“. Там той се е изправял срещу Имперската бюрокрация, бунтовниците самата Асока. Освен него в сериала предстои да се завърнат много герои от „Междузвездни войни: Бутновниците“- Сабин Рен, Езра Бриджър и Хера.

Ларс не е първия актьор, който повтаря ролята си от анимацията. В сезони 2 и 3 на „Мандалорецът“ Кейт Сакоф повтори ролята на Бо-Катан Крийз. Тя озвучаваше героинята и в „Междузвездни войни: Клонираните войни“ и в „Междузвездни войни: Бунтовноците“.

Историята в „Асока“ се развива в наши дни, което означава, че Дарт Вейдър отдавна е мъртъв. Това означава само едно- ще видим Хейдън Кристенсен в ролята на Анакин Скайуокър в спомени. Той вече се справи чудесно с това, с появата си в „Оби-Уан Кеноби“.

Джин и Гален Ерсо в „Rogue One: История от Междузвездни войни“

По-малкият брат на Ларс- Мадс Микълсън също е бил част от вселената на „Междузвездни войни“. Той изигра ролята на Гален Ерсо- имперски архитект, създал плановете за Звездата на смъртта. Той бе бащата на главната героиня в „Rogue One: История от Междузвездни войни“- Джин Ерсо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 23