Крис Хемсуорт не е доволен от „Тор: Любов и гръмотевици“.

В кадър от „Тор: Любов и гръмотевици“

В свой разговор с Vanity Fair актьорът сподели, че се е превърнал в пародия на самия себе си, че не е успял да предвиди крайния резултат от работата си по филма.

Увлякох се в импровизации и това да бъде странно. Превърнах се в пародия, на самия мен. Не успях да предвидя крайния резултат от всичко това.

С предстоящата му роля във Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“, това няма да се повтори и усещането вече е различно. Всъщност Крис е имал толкова различна роля преди повече от 10г. в „С пълна газ“ от 2013г. на режисьора Рон Хауърд.

Рон ми даде възможност да играя нещо различно от типичния, мускулест мачо. Изиграх сложен герой, в който имаше много мрак. Помня, че си мислех как това ще промени всичко. Е… доста време мина.

В кадър от „С пълна газ“

Крис споделя как е каран просто да си свали блузата и да играе един и същи герой. Чудил се е защо сценария не е по-добър, защо не са му дали тази или онази роля. Защо не получава обаждания от Скорсезе или Тарантино. Актьорът е започнал да приема всичко твърде сериозно и много лично…

От една страна мозъкът ми нашепва, че съм проспал твърде много време и възможностите са ме подминали. От друга страна си мисля, че все пак съм отказал много големи, екшън филми, които нямаха добър сценарий.

„С пълна газ“ не е дал на Хемсуорт възможностите за сериозни роли, на които той се е надявал. Това ще се промени с Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“!

В кадър от Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“

Това е първия филм от години, в който се чувствам на 100% свободен. Усещането е ново и различно. Чувствам се възроден. Истински болезнено е да страдаш без цел. Да страдаш с цел може да бъде отрезвяващо. Изморих се страшно много от себе си и едва сега, в този филм, получих възможност да потъна изцяло в героя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 − 81 =