Крис Хемсуорт се оказва твърде мускулест за неговия дубльор в „Thor: Love and thunder“. Боби Холанд Хантън работи с Hемсуорт от 2013г. Той потвърди, че е Крис е по-голям от когато и да било за предстоящото продължение.

Снимките в Австралия вече започнаха.

Да влезеш в кино вселената на Марвел е мечта за всеки актьор. Всичко това идва обаче с изключително интензивен, тренировъчен режим. За целта просто погледни Крис Прат преди да влезе в кино вселената на Марвел. Вижте какво направи от него подготовката за супергеройската му роля.

Супергеройската форма на Крис Прат дори не е близко до тази на Крис Хемсуорт. Наскоро в свой разговор с Men’s Health, Богът на гръмотевиците сподели, че тренира непрекъснато, защото в противен случай „тялото му се изключва“ и “ не се чувства добре“. Харесва му усещането за няколко дни, но след това всичко започва да го боли. За това той предпочита да продължава с тренировките целогодишно. Иначе ставал раздазнителен, гърба започвал да го боли…. Сам за себе си е разбрал, че за да живее по-здравословен и щастлив живот, не трябва да спира да се движи.

Това отношение на Крис Хемсиорт към собственото му тяло е прекрасно, обаче може би е попрекалил за „Thor: Love and Thunder“. Tака поне твърди дубльорът му Боби Холанд Хантън,който сам е в изключително добра форма.

Всички възкликват по отношение на мускулатураа му. А аз си мисля, колко брилянтно е това и им обяснявам, че всъщност съм дубльорът му. Не веднъж съм му писал съобщения, да му благодаря, че е направил всичко това дори по-трудно, отколкото всъщност е. Тренираме заедно много. Непрекъснато. На една и съща диета и режим сме. Той е в най-добрата си форма, в която изобщо някога е бил. Това означава, че аз самият съм в най-добрата си форма и съм по-мускулест от всякога. Предизвикателството е голямо, но съм готов за него. – споделя Холанд в свое интервю, за тренировките му с Хемсуорт

Освен много тренировки има и голяма доза хранене, за постигане на тази форма. Според Боби, Хемсуорт яде седем пъти на ден. Те трябва да ядат по едно и също време всеки ден. На всеки два часа се хранят.

Станало е, като хорово изпълнение. Не се наслаждавам на храната изобщо вече. На всеки два часа просто наливам някакви калории вътре. Тренирам два пъти на ден. Толкова много тренираме, толкова много заявкваме, доста трудно е за самото тяло. Трудно е да нося и поддържам всичкото това тегло.

Изглежда на Боби му липсват времената от „Отмъстителите: Краят“, когато се е разхождал наоколо в дебелия костюм. Тор бе силно депресиран по време на филма и се наливаше с бира и вредна храна. Играеше видео игри. Снимките от площадката на новия филм поазкват- Тор е превъзмогнал депресията и е готов да завладее света.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

 

Източник: MovieWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 7