Крис Евънс се завръща на екран, този път само по брада и без незабравимия му щит! Сериала на Apple TV + се казва „Defending Jacob““.

От трейлъра на поредицата ставя ясно, че Евънс е помощник адвокат, който попада заклещен между избора на потенциалната истина и безпрецедентната обич към собствения му син. Историята проследява съдбата на адвокат, чиито живот е потопен в разследване за убийство. Арестуван за деянието е неговия син. Сега той ще трябва да го защитава, въпреки че доказателствата сочат срещу Джейкъб.

Създател на поредицата е Марк Бомбак, който се подписа под „Войната за планетата на маймуните“ и „Зората на планетата на маймуните“. В поддържаща роля ще видим носителя на Оскар Джей Кей Симънс. В ролята на Джейкъб гледаме Джейдън Мартел, който всички харесаха в ролята на Бил Пелтека от „То“.

Поредицата ще бъде лимитиран сериал от едва 8 епизода. Режисьор е Мортен Тилдъм, който помним от „Игра на кодове“ и „Пасажери“.

Премиерата на „Defending Jacob“ е на 24.04.2020г. по Apple Tv +!

Официалния синопсис на поредицата гласи:

Сериала е базиран на едноименния бестселър на Ню Йорк Таймс от 2012г. Историята се развива около шокиращо престъпление, което разтърсва малък град в щата Масачузетс и едно конкретно семейство. Един помощник адвокат е разкъсван между клетвата си да защитава правдата и безпрецедентната си обич към собствения му син.

Източник: The Playlist

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 − = 32