Майкъл Б. Джордан се подготвя да се върне в режисьорския стол с новата част от сагата „Крийд“. И да, той ще се потопи отново и в ролята на Аданис Крийд.

През 1976г. Силвестър Сталоун изненада света с Роки, неподозирайки че създава първата част от една от най-популярните поредици в света на киното. Филмът получи пет продължения, като „Роки Балбоа“ излезе през далечната 2006г.

През 2015г. Сталоун се завърне в ролята още веднъж за да вкара в играта Майкъл Б. Джордан, който да продължи. Сагата „Крийд“ се превърна в хит, не по-малък от „Роки“. Тя ни запозна с Адонис Крийд, синът на Аполо- бившия опонент и приятел на Роки. През 2023г. дебютира „Крийд 3“, който се представи не по-зле от предходните два филма. Продължението бе неминуемо.

По време на конференция на Deadline в Лос Анджелис, продуцентът Ърууин Уинклър потвърди- „Крийд 4“ вече е в ход, а Майкъл Б. Джордан се завръща на режисьорския стол.

Подготвяме „Крийд 4“. Имаме страхотна история. Забавихме се, поради стачките, но след около година ще влезем в предпропдукция. Майкъл се завръща. Той свърши страхотна работа и се чувстваше наистина комфортно зад камерата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − = 45