Колман Доминго (Виктор от „Fear The Walking Dead“) е омъжен мъж. Да! Зает е и то не от скоро. След изключително успешните си появявания в хит сериала на HBO „Еуфория“ и носителят на Златен Глобус 2021 „Ma Rainey’s Black Bottom“ актьорът се отпусна и проговори за началото на събитията, довели до неговия брак. Това се случи в интервю пред GQ. Оказа се, че бракът му е започнал чрез Craigslist (един от най-големите /поне някога беше голям/ сайтове за наем на апартаменти, работа, продажба на стоки и вещи, обяви и др. в САЩ).

Доминго е участник в поредицата истории под мотото „Modern Lovers“ в последното издание на GQ. През 2005г. той е отишъл в магазин Walgreens в Бъркли, Калифорния, за да си купи кална маска за лице. Там е видял Раул Актанов, който е говорил по телефона. Двойката е сключила погледите си, но Раул е изведен от магазина от негов приятел.

Много преди мобилните апликации да станат популярен начин за връзки, имаше сайтове … като Craigslist. Сега той е бледо подобие на изключително популярния сайт от някога, но все още го има. След срещата им през 2005г., Актанов е публикувал обява с текст :“Видях те пред Walgreens в Бъркли…“. Доминго я е открил няколко дни по-късно, докато е търсил употребяван iPod Touch. Написал е по мейла отговор: „Занай-сладкия ангел, с най-приковаващите очи.“ По време на първата им среща, Доминго е смятал че Актанов спи и му е прошепнал „Мисля, че те обичам“. Да… извадете кърпичките!!!

Двойката се омъжва 9 години по-късно през 2014г. по време на церемония последвана от домашно парти с 25 гости.

Магическо е. Може би никога нямаше да се запознаем, ако разглеждахме мобилните апликации. Несъвършенствата на срещите извън стандартното. Трябвало е да ни се случи по този начин. Никога не можеш да знаеш, какво те очаква! – споделя Доминго пред GQ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 − 70 =