Скъпи приятели, до полунощ по време на празника вчера, приемахме регистрации за съвместната ни инициатива с издателство Кръг.

Време е да споделим и името на онзи, които си спечели заветното копие от българското издание на „Нощният агент“, любезно предоставено от издателството.

Инициативата се намираше тук:

Игра „Нощният агент“

Там ви попитахме, кое е събитието, което е провокирало предложение към Питър, да стане Нощен агент? Това разбира се е взривът в метрото, който той осуетява.

Почти 40 от вас дадоха отговори на питането ни. Масово хората се бяха подлъгали по предхождащи отговори и масово отговорите бяха грешни. Измежду малкото дали верен отговор, наградата пада в ръцете на

Лазар Лазаров от гр. Вършец

Честито! Колега от екипа ще се свърже с Лазар за да уточнят детайли, около получаването на книгата! Всички останали не забравяйте- следващата седмица започва панаирът на книгата на откритите шатри пред НДК. Издателство Кръг ЩЕ БЪДЕ там. Всички книги ще бъдат с огромни отстъпки.

И за да загреем подобаващо, ще споделим още. „Нощният агент“ е първото заглавие, което официално можем да потвърдим, че влиза в „CINEBOOK 3“, който ще се проведе традиционно на сайта през есента на 2023г.

Честито на победителя.

„Нощният агент“ е на родния книжен пазар от издателство Кръг. Целият първи сезон на „Нощният агент“ е достъпен за всички потребители на Netflix.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 1