Скъпи приятели,

Остават 4 работни дни до най-слънчевата премиера за началото на 2023г.- „Тайният свят на Финик“. През изминалата седмица заедно с разпространителите от PRO FILMS спретнахме занимателна инициатива, в която 5-ма от вас да си спечелят двойна покана за VIP премиерата. Събитието стартира на 18.01.2023г. в Арена, The Mall. По червения килим ще минат Поли Генова (и синът и 🙂 ), Явор Караиванов, Крис Върбановски, целият български екип зад филми, родни знаменитости от музикалните и кино средите, приятели и гости.

Въпреки че покана за събитие е може би най-ангажиращия подарък, който някой може да пожелае, пък отгоре на това, то е и в гр. София… цели 78 от вас пожелаха да грабнат една от 5-те двойни покани. Те просто трябваше да попитат някой в коментар под поста на играта, дали ще ги придружи на премиерата. Ето и победителите:

Виктория Миладинова

Милка Георгиева

Мария Колева

Д. Ганчова

Димитър Митев

Честито! Всички победители ще получат  във фейсбук профила си съобщение с инструкции за получаване на поканите. Приятно гледане и още по-приятна среща с едни от най-популярните лица на България там, на червения килим. CINEBOOM също ще сме на място !

За всичички останали, не пропускайте „Тайният свят на Финик“ от 20.01.2023г. само в кината, с гласовете на Поли Генова, Явор Караиванов, Крис Върбановски и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 85