Здравей Страхил и добре дошъл обратно пред читателите на CINEBOOM. Твоето интервю, преди 3 години се превърна в истински хит. (част първа, част втора)

Предстои ти издаване на нова  книга, „С щипка любов“. Този път тя е изцяло готварска. Кое те накара да мислиш в тази посока? Какво те вдъхнови?

Здравей, радвам се, че отново мога да застана пред теб и читателите на Cineboom и да разкажа повече за новия ни проект, а именно „С щипка Любов“. Забелязвам, че една от най-трудните задачи, за да постигаме добри резултати и да успеем да ги запазим е разнообразното и здравословно хранене. Лесно може да издържиш конкретен период от време, за да постигнеш целта си , но трудната част идва след това, когато осъзнаеш, че това не може да бъде начин на живот. Вкъщи с моята половинка Силвана, постоянно се храним разнообразно и виждаме, колко лесно е когато знаеш как да го правиш, без да се притесняваш, че може да объркаш. Без крайности и без лишения.

За кого би била полезна новата ти книга?

Тази книга е подходяща за всеки един човек, който иска да вкара глътка въздух в ежедневието си, хранейки се разнообразно, но също така да продължава да постига резултати без да се притеснява. „С щипка Любов“ е едно добро начало за всеки един от нас, чрез нея ще може да добием повече увереност в кухнята, а и ще се наслаждаваме на вкусни и здравословни ястия.

Какво включва книгата?

В началото мислихме да направим книгата изцяло само с рецепти, но в последствие решихме, че ще е много полезно, ако добавим хранителната стойност и баркод, към всяка една. Така може лесно да се ориентираш в калориите, които приемаш за деня и по този начин да не се страхуваш, че хапваш повече, отколкото е нужно. След това се роди и страхотната идея, да добавим и готови хранителни режими изцяло с рецептите от книгата, защото със сигурност има хора, които не са наясно с калориите и макросите, но все пак искат да се хранят вкусно, без да се притесняват. Чрез хранителните режими даваме една голяма свобода на всеки един от тях, да се храни правилно, без да се лишава от нищо.

Коя беше първата рецепта, която реши да включиш в нея?

Първата рецепта, която решихме да включим в книгата е „Банановия хляб“. Толкова вкусна и здравословна рецепта, че не може да бъде по-добра. Стана една от любимите ни закуски, а и когато сме на път. Лесно се пренася, а и дава на тялото нужните полезни вещества.

Коя е любимата ти рецепта?

Нямам любима рецепта. Всички рецепти в книгата са вкусни и намират място в нашето меню. Честно казано всичко ми е вкусно и съм много щастлив, че успяхме да променим мирогледа си за здравословно хранене и всичко това, което ни се налага от фитнес индустрията.

 

С какъв продукт готвиш най-често?

Най-често използваме овесените ядки в различни рецепти, защото дават нужните фибри на тялото, за да имаме добра перисталтика. Всеки един човек е хубаво да обърне особено внимание върху приема си на фибри, за да е сигурен, че има здрав стомах.

Предпочиташ бързите рецепти или тези отнемащи повече време в кухнята?

Много труден въпрос. В момента по-голямата част от готвенето се поема от моята половинка и тя се вихри основно в кухнята. През седмицата имаме повече задачи и наблягаме на по-бързите рецепти, но събота и неделя успяваме да отделим време и за някой други по-сложни изкушения. Ние обичаме да готвим и всичко зависи от времето, с което разполагаме.

От коя дата, нашите читатели ще могат да се сдобият със „С щипка любов“?

В момента книгата е в печат и ще могат да се сдобият с нея след 15.01.22г.

От къде могат да поръчат книгата?

Книгата ще се продава изцяло и само онлайн през нашия онлайн магазин, но тъй като тиража е ограничен, приветствам всеки, който иска да се сдобие с нея, да го направи още сега, защото бройките се изчерпват бързо.

Съдържанието на „С щипка любов“ е твое дело или съвместна работа с твоята половинка?

„С щипка Любов“ е първият ни съвместен проект със Силвана, с който сме много щастливи, тъй като вложихме освен много време, усилия и много любов.

Издай кога може да очакваме втората книга?

Вече работим върху втората книга, тъй като „ С щипка Любов“ ще е в три части. Идеята е след издаването на трите книги, да се достигне и до лекото скрито послание за България. Надявам се инициативата ни да се хареса от всички.

Как и къде ще посрещнеш предстоящите празници?

И в двама ни се корени семейството, като най-важна част от нас. Със сигурност ще прекараме времето си с нашите близки и ще споделим този светъл празник Рождество Христово с тях. Няма по-важно от това и се радваме, че можем да го осъществим. Пожелавам весело посрещане на празниците на всички, които четат вашите постове. До нови срещи и до следващата книга 😉

Много ти благодаря за този разговор. От свое име и от името на екипа зад cineboom.bg пожелавам истински успех на новия проект. Аз самият нямам търпение книгата да излезе и да я прочета/добавя в колекцията си. От всичко, което праивиш, струи позитивизъм, професионализъм и много, много лично отношение. Дано двамата със Силвана да посрещнете незабравима Коледа и пред вас да стои най-успешната нова 2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1