Назанин Бониади официално обяви, че няма да се завърне към фантастичната поредица „Lord of the Rings: The Rings of power“ за нейния втори сезон. Актрисата изигра ролята на Бронуин, човек-лечител и майка на Тео във вече излъчените епизоди. Тя се появи в общо 6 от 8-те за сезона.

Бронуин и Арондир в кадър от сезон 1 на „Lord of the rings: The Rings of Power“

Отсъствието и бе осезаемо, след като не я видяхме никъде в първия трейлър за предстоящите епизоди. Това предизвика вълна от недоумение сред феновете, дали изобщо ще я видим в новия сезон.

По-рано през Юни, в своя профил в Instagram, актрисата разкри, че се оттегля от актьорската професия.

Оттеглих се от актьорската професия през септември 2022г. Фокусът ми е възходът на #WomanLifeFreedom в Иран. Искам да бъде част от хората в моята родина, които рискуват всичко в името на свободата. Въпреки страстта ми към актьорската професия, знаех че ще е нужен много специален проект, за да бъда извадена от работата ми на активист.

Историята на Бронуин бе изключително наситена. Тя преживя и романс със елфа Арондир. С отсъствието и сега, тази любов е под въпрос…

Въпреки напускането и, Исмаел Круз Кордова (Арондир) и Тирое Мухафидин (Тео) ще повторят ролите си в новия сезон. Присъствието им ще помогне да се смекчи удара от напускането на Бониади.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − = 10