Към този момент е известно малко за предстоящия проект н Мескал. Той ще участва редом до Джеси Бъкли („The Lost Daughter“). Тя е в ролята на Агнес Шекспир а той е в ролята на Уилям. Дори само те двамата са вдъхновяваща причина да има интерес към този филм. Добавянето на носителката на Оскар Клоуи Жао (режисьор на „Земя на номади“) и нещта става впечатляващи.

В свое интервю Мескал сподели:

Книгата „Хамнет“ е разтърсваща. Нямам търпение. Ако трябваше да кажа на своето по-младо аз, че тази година ще снимам екранизацията- нямаше да си повярвам. Вече съм бил във филм с Джеси, въпреки че не сме делели общ екран или творчески процес заедно. Смятам, че тя е сред най-добрите в наши дни. Клоуи е някой, с когото нямам търпение да се забъркам. Искам да влезем в главите на тези герои.

„Хамнет“ е роман от 2020г. на Маги О-Фарел. Това е измислента история за синът на Агнес и Уилям Шекспир- Хамнет. Скръбта е основна тема сред случващото се. Родителите потъват в емоциите си след трагичната смърт на момчето едва на 11 годишна възраст през 1596г.Тази история е използвана за гръбнак за създаването на най-известното произведение на Шекспир- „Хамлет“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =