Бившата звезда от „Игра на тронове“, Кит Харингтън, започна открито да говори за мрачните моменти в живота си, от изминалите няколко години. Включително зависимостите, през които е преминал. В негово интервю пред Sunday Times Magazine, Кит признава:

Нещата, които ми се случиха по време на „Игра на тронове“ и след неговия финал, бяха наистина травмиращи. Включваха и алкохол. Преминах през периоди на истинска депресия. Исках да направя всичко. Включително съм мислил за самоубийство.

През 2019г. той е влязал в клиника за лечение на зависимости в Кънектикът. Там са му помогнали да тръгне в правилната посока. От тогава, той е трезвен. Но пуши много.

Стигаш до там, че да се срамуваш от себе си. Да се смяташ за лош човек. Усещаш, че няма изход, ти просто си такъв. Да спреш пиенето е пътя, който трябва да поемеш. Мога да се променя! Твърдението, че леопарда не може да смени петната си е погрешно. Всъщност- може. Това е най-хубавото нещо. И то ми помогна. Приех го за своя максима и че мога да направя за самия себе си, тази фундаментална промяна . Да се променя. Да променя живота си.

Кит Харингтън стана баща през изминалата година. Със съпругата му Роузи Лесли („Игра на тронове“) приветстваха момченце. Актьорът разказа и детайли за това как зависимостите му са повлияли върху бракът им.

Бях изключително прикрит по темата. Всичко бе много тайно и ги държах на страна. Това бе новина за всички около мен. Надявам се факта, че започвам да говоря за това, ще помогне на други хора да поемат по този път. Не искам да бъда поставян на пиедестал за това, че съм страдал. Преминах през това и то бе изцяло мой проблем. Ако успее да помогне на някой друг, би било прекрансо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 2