Звездата от поредицата сподели впечатления от снимките за втория сезон, малко преди да стартира стачката на актьорите в Холивуд.

В новите епизоди след края на учебната година учениците заминават на пътешествие до Париж, с автобус.

Кит сподели впечатления от това да снимаш в града на любовта, да напуснеш обичайните локации и …  , че говори френски в няколко епизода. Бащата на героят му е французин и говори предимно френски. Ник е говорил френски през целия си живот. Кит- не.

Беше наистина едно доста диво приключение. Прекарахме седмица в Париж, която се изниза, като скоростно влакче. Бе напрегнато. Живеехме в хотела, където ни бе и базата във филма. Събуждаш се, правиш 1 крачка и си на стола за грим и прическа.

Бе  необикновено събитие. Сцените в Париж бяха прекрасни. Целия актьорски ансамбъл сме истински приятели. Разбираме се прекрасно. Успяхме да изследваме града, в малкото ни свободно време.

Една сутрин, всички бяха изморени, а аз внезапно се озовах на върха на базиликата Sacré Coeur. Гледах изгрева. Това бе най-красивото нещо, което съм виждал през живота си. Трябваше ми да се ощипя. Бяхме в Париж, снимахме на всички тези прекрасни места. Имаше нещо толкова специално във всичко това…

Нямаше много френски в сезона. Просто бе много за мен. Имахме учител по френски, който беше прекрасен. Но малко ме плашеше. Опитваше се да ме научи да звуча така, сякаш съм говорил езика през целия си живот. Смятам, че се справих. Ако не си френскоговорящ или не разбираш достатъчно много, ще сметнеш, че съм се справил блестящо. Ако си французин, поне ще оцениш , колко много съм се постарал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 44