Тук ще видин изключително важните герои, подобни на риби във водата. В стаята на сценаристите обичаме да ги наричаме- нериби във водата. Кири е една от нерибите във водата. – споделя Камерън

На снимката тук виждаме Кири, в чиято роля е Сигърни Уивър. В първия филм тя се превърна в д-р Грейс Агустин. Сега тя е в ролята на 15 годишната, осиновена дъщеря на Джейк и Нейтири. А това е първото и плюване във водите на Пандора… Тя е естествено заченато Нави в тропическите гори.

Тя е родена от аватар-а на Грейс. Естествено раждане е. Аватарът е в мозъчна смърт, но тя не е. Тя е нормална.- разказва Камерън

(L-R): Kiri in 20th Century Studios’ AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Кири ще преживее много емоционални моменти преди да бъде видяна да плува в океана. Тази сцена се случва по време, в което всички деца на семейство Съли се топват в океана за първи път и стават свидетели на неговите чудеса. Кири се превръща от страхливо и депресирано, в щастливо и контактно дете, след сцената с продължителност едва три минути.

Кири е развълнувана от момента много повече, отколкото роднините и. Тя е изключително сензитивна.Има дълбока връзка със света около нея, много по-силна от обикновено Нави. С животните, с планетата с ритъма и баланса на живот. Когато скача в океана, тя преживява нещо, което буквално я трансформира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 − 28 =