Новият оригинален лимитиран сериал на HBO „Мер от Ийсттаун“ с участието на носителката на Оскар®, Emmy® и Златен глобус® Кейт Уинслет („Милдред Пиърс“ на HBO) е с премиера на 19 април в HBO GO и по HBO. Лимитираният сериал е създаден от Брад Ингълсби („Пътят назад“ с Бен Афлек), а всички седем епизода са режисиран от Крейг Зобел („Останалите“ на HBO). Уинслет влиза в ролята на детектив Мер Шийхан, която разследва убийство в регионален град. „Мер от Ийсттаун“ е изследване на тъмната страна в една малка общност и автентичен поглед на това как семейните трагедии в миналото могат да определят нашето настояще.

„Не мисля, че имам психическата издръжливост, която се изисква, за да си детектив“, споделя за ролята си Уинслет, като добавя, че това, което я доближава до героинята й Мер е важността на семейството. „Героинята ми признава пред себе си, че се е провалила в много области и отчаяно се опитва да поправи тези грешки и да държи всички възможно най-близо до себе си, дори да знае, че на другите понякога не им е лесно да живеят с нея“.

Сериалът е завладяваща мистерия тип „кой е убиецът“, а завръзката нарушава баланса в малкото градче Ийсттаун и държи жителите му и зрителите в напрежение.

Освен Кейт Уинслет в лимитираната продукция участват цяла плеяда от награждавани актьори начело с трикратната носителка на Emmy® Джийн Смарт като Хелън, майката на Мер и Гай Пиърс като Ричард Райън, местен професор по творческо писане. В сериала участват още Джулиана Никълсън в ролята на Лори Рос, най-добрата приятелка на Мер от детството; Ангури Райс в ролята на дъщерята на Мер; Евън Питърс в ролята на окръжен детектив Колин Забел, призован да съдейства за разследването; Кейли Спени като Ерин Макменамин, изолирана тийнейджърка, живееща с нестабилния си баща Кени Макменамин – изигран от Патрик Мърни. Дейвид Денман е Франк Шийхан, бившия съпруг на Мер; Джон Дъглас Томпсън е Картър – началник на полицейския отдел в Ийсттаун, а Нийл Хъф е отец Дан Хейстингс и братовчед на Мер.

„Мер от Ийсттаун“ е HBО-копродукция с wiip, а създател, сценарист и изпълнителен продуцент е Брад Ингълсби. Режисьор и изпълнителен продуцент е Крейг Зобел, като самата Кейт Уинслет също е сред продуцентите на сериала.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 3