Кейт Уинслет в първи трейлър за „Лий“

Премиерата е на 27.09.2024г.

Носителаката на Оскар води в кината тази есен истинска история от Втората световна война.

Първия трейлър на „Лий“ е тук. В него, Кейт потъва в ролята на Лий Милър- американка-модел, превърнала се във фотожурналист. Тя работи за британския Vogue от фронтовата линия на съюзниците през 1944-1945г.
Официалния синопсис гласи:
В края на 30-те години на миналия век започва възхода на нацистката сила в Германия. Милър започва връзка с дилър на картини на име Роланд Пенроуз (Александър Скарсгард). Избухва Втората Световна Война и Лий започва работа за британския Vogue. Младата жена е разочарована от ограниченията на работата за жени-фотографи. Те могат да работят единствено във Великобритания, по време на войната. След много битки, тя заминава на фронта и започва да снимка и показва страданията и ужасяващата загуба от престъпния режим на Хитлер срещу невинните жертви.
Кейт Уинслет и Марион Котияр в кадър от „Лий“

Една от най-известните снимки на фотографа на списание „Life“ Дейвид Шърман е кадър, в който Лий Милър се къпа във ваната на Хитлер на 30.04.1945

В поддържащи роли ще видим носителят на Еми, Джош O’Конър, носителката на Оскар Марион Котияр и номинираната за Оскар Андреа Райсбороу.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 45