Продукцията по предстоящата поредица на стрийминг гиганта вече е в ход.

Кари („Матрицата: Възкресения“ и Дафне Кийн („Логан: Върколакът“, поредицата „Тъмните му материи“) са официално час от актьорския ансамбъл. Кои роли ще поемат не е известно.

Снимктие стартираха през изминалия месец в Шайнфийлд Студиос в Бъркшир, Великобритания. Поредицата се очаква да се фокусира върху възхода на сила от тъмната страна. Епохата, в която ще се развиват събитията, предшества с хилядолетие случващото се в „Междузвездни войни: Епизод 1: Невидима заплаха“ и ще проследи края на периода известен, като The High Republic.

Бивш Падауан (жена!) ще обедини сили със своя учител-Джедай за да разследват поредица от престъпления. Силите, с които ще се сблъскат, са по- зловещи от всичко, което са очаквали.

Първият сезон ще включва осем епизода. Шоурънър е Лесли Хедланд („Руска кукла“). Режисьор ще бъде Кейт Херън („Локи“).

Какво е The High Republic Era ?

„The Acolyte“ е единствения предстоящ проект, който ще се развива по това време. Disney го представиха, като новата граница на Междузвездни войни.

The High Republic е златната епоха на орденът на Джедаите. Тогава републиката е разчитала на своите рицари, владетели на Силата. Епохата е продължила няколко хилядолетия и е приключила малко преди историите, разказани във филмите от „Междузвездни войни“. Към този момент The High Republic е изследвана само в романи и комикси.

„The Acolyte“ все още няма официална, премиерна дата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =