AMC е с ексклузивни права за излъчване на 73-тата церемония по връчването на наградите „Еми“ тази година. На 20-септември в 2.00 ч. телевизионният канал ще започне с излъчване на живо на едночасово предварително шоу от червения килим, което ще бъде последвано от 3-часовата церемония по връчването на наградите за изключителни телевизионни постижения за 73-ти път. Излъчването на церемонията на живо ще бъде от 3.00 до 6.00 ч. на английски език.

Cedric the Entertainer, Host of the 73rd Annual Primetime Emmy Awards, scheduled to air on the CBS Television Network and Paramount+. Photo: Cliff Lipson/CBS ©2021 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

За първи път канал AMC ще излъчва на живо наградите „Еми“ на териториите, в които се разпространява в Централна и Източна Европа – България, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Северна Македония и Монтенегро.

Тази година наградите „Еми“ ще се завърнат към присъствена церемония по награждаване на живо в в театър „Майкрософт“ в Лос Анджелис с ограничена аудитория от номинирани и техните гости. Водещ на шоуто ще бъде актьорът Седрик Шоумена – звезда от много филми и от хитовия комедиен сериал „Кварталът“ и негов изпълнителен продуцент.

Излъчването на живо на наградите „Еми“ по AMC на 20 септември ще бъде последвано от изключителна селекция от награждавани филми с участието на многократно отличавани актьори. Сред заглавията, които ще видим на екрана на AMC в този ден, са „Мъж на годината“ (2006) с Робин Уилямс, Кристофър Уокън и Джеф Голдблум, „Разделени заедно“ (1999) с Мишел Пфайфър и Брус Уилис, „Преследване на щастието“ (2006) с Уил Смит, „Добрият Уил Хънтинг“ (1997) с Робин Уилямс, Мат Деймън и Бен Афлек, „Капитан Филипс“ (2013) с Том Ханкс и др.

Като заключителен акорд в 23.00 ч. на 20 септември АМС ще излъчи със субтитри на български език специална едночасова програма, открояваща най-запомнящите се моменти от 73-тата нощ на наградите „Еми“!

– – – – – – – – –

Наградите „Еми“ 2021 по AMC

Понеделник, 20-ти септември
02:00 – 03:00 73-ти награди „Еми“ – шоу от червения килим – на живо
03:00 – 06:00 73-та церемония по връчване на наградите „Еми“ – на живо
23:00 – Най-важните моменти от церемонията по връчването на наградите „Еми“ 2021

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 8 =