Ако смятате, че познавате Пепеляшка, помислете отново.

Сценаристът-режисьор Кай Кенън се хвърля с две ръце към възможността, да разкаже класическата история по нейни, собствени правила!

Мога да преразкажа историята на Пепеляшка? Мога да я модернизирам и променя Пепеляшка така, че тя да има глас и позиция?

Оказва се, че наистина е могла. Новия поглед към познатата история включва Камила Кабейо в ролята на Пепеляшка и Индина Мензел в ролята на злата и мащеха. Премиерата по Amazon Prime ще е по-късно през годината. Първите кадри вече са тук.

Camilla Cabello stars in CINDERELLA
Photo: Kerry Brown

Началните планове бяха това да е кино премиера на Sony. Наскоро правата бяха закупени за стрийминг дебют от Amazon Studios.

Много се гордеем с този филм. Изключително въодушевена съм от партньорството ни с Amazon Studios, които ни предоставиха възможността да го споделим безопасно с публиката по целия свят. Нямам търпение хората да го гледат, да се смеят и да пеят с героите. – сподели Канън

Първоначалните планове за филма идват от страна на продуцентите Джеймс Кордън (Балът) и Лео Пърлман, който предлагат на Канън да пренапише историята под формата на мюзикъл, с модерни песни и ценности.

В началото не бях особено впечатлена от историята на Пепеляшка. Мислех си, че това са просто жени, които са зли една към друга. Това обаче бе прекрасна възможност да покажа този герой по начин, с който младите момичета и жени да могат да се припознаят много лесно. – споделя режисьорът

Camilla Cabello stars in CINDERELLA
Photo: Christopher Raphael

Търсех в какво се корени класическото на историята и как бих могла да го обърна с главата надолу. Една от тези изключителни промени бе новата фея кръстница, която този път е Били Портър (снимката по-долу). Друга огромна промяна е, че водещата в нашата история е Пепеляшка, а поддържащата роля е на Принца. Той еволюира де, но все пак. Всички около нея научават нещо и се променят. – споделя Канън

CINDERELLA
Fab G (Billy Porter)

Филмът носи промяна и за самата Кабейо. Тази роля е нейния филмов дебют. Камила ще изненада всички. Никой не я е виждал, като актриса до сега. Фантастична е. Толкова добра, толкова естествена, забавна, красива и наистина талантлива.

„Пепеляшка“ идва по Amazon Prime през септември.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 41