„Каменни хора“ от най-голямото мраморно находище в света, на върха на планината Алтисимо в Апуанските Алпи в Тоскана се завръщат по Viasat Explore на 5 юни, неделя, с нов сезон, изпълнен с предизвикателства. При това, имат ново попълнение в екипа!

Междувременно рубриката „Риболовна зона“ продължава всяка събота вечер с епизоди на „Ледени викинги“ и „Речни чудовища“! Не пропускайте и новите серии на „Чудовищни шарани“.

 От 18 юни, събота, пък по най-мъжкия ТВ канал от семейството на Viasat World дебютираекстремният авантюрист Сирил Шаке, който се впуска в света на мистериозни и опасни водни същества с предаването „Преследване на чудовища“. От гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамите до рисковани срещи с крокодили-човекоядци при риболов в Африка, той ни отвежда на невероятни приключения!

Каменни хора
Премиера от неделя 5 юни в 21:00 ч.

Сезон: 2
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Stone Men
Година: 2021

В най-голямото мраморно находище в света, на върха на планината Алтисимо в Апуанските Алпи в Тоскана, каменарите на Паоло Карли от Енро се готвят за нов добивен сезон, пълен с предизвикателства, но изминалата година е била много трудна за мраморната индустрия. От една страна, икономическият спад, предизвикан от Covid, е намалил световното търсене на мрамор; от друга страна, ужасно суровата зима е създала множество проблеми при управлението на кариерите, причинявайки кризисна ситуация с графика за добив, който сега е много изостанал от планирания. Каменарите се борят не само срещу времето, но и за екосъобразност – трябва да се подобри използването на водата и остатъците от добива на каменни блокове от планините.

Междувременно има ново попълнение в екипа, която трябва да спечели доверието на каменарите. Пред какви други предизвикателства ще трябва да се изправят те?

Рубрика: Риболовна зона
Всяка събота вечер от събота 4 юни

Следвайте приключенията на любимите ни риболовци по целия свят, докато търсят най-големите, най-редките и най-страшните подводни създания; не пропускайте епизодите на „Ледени викинги“ и „Речни чудовища“ и не забравяйте да гледате съвсем новите епизоди на „Чудовищни шарани“.

Преследване на чудовища
Премиера от събота 18 юни в 21:00 ч.

Брой епизоди: 12 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Chasing Monsters
Година: 2015

Присъединете се към екстремния авантюрист Сирил Шаке, който се впуска в света на мистериозни и опасни подводни същества. От гмуркане с гигантска тигрова акула на Бахамите до рисковани срещи с крокодили-човекоядци по време на лов за най-голямата сладководна риба в Африка, този наситен с адреналин сериал ни отвежда на невероятни приключения. Сирил изследва океаните, реките и езерата по цял свят, за да намери най-голямата риба в живота си в някои от най-отдалечените райони на света.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

80 + = 88