HULU разкриха официалната премиерна дата и първи кадри от предстоящия „Историята на прислужницата“ сезон 5. Гледаме новите епизоди от 14.09.2022г. Първите кадри са налични тук!

На финала на миналия сезон, Джун пое по мрачен път. Тя стовари своята версия на „правосъдието“ върху Фред Уотърфорд (Джоузеф Файнс). Отвлече го в ничията земя, където бивши прислужници получиха правото да го преследват и пребият до смърт. Джун изпрати информацията за смъртта на съпруга и, до неговата вдовица- Серена. Форматът бе- сватбения му пръстен, към който бе прикачен скоро отрязания пръст на Фред.

От усмивката на Серена под черния воал на вдовица съдим, че в новия сезон ще станем свидетели на дългия път към битката между Джун и Серена. Със сигурност по пътя ще завлекат още много хора.

Официалния синопсис на новия сезон гласи:

Джун се изправя срещу последствията от убийството на командир Уотърфорд. Все по трудно успява да формира своята собствена идентичност и цел. Вдовицата Серена се опитва да засили влиянието си в Торонто, като представител на Гилеад. Командир Лорънс работи с Леля Лидия, опитвайки се да реформира Гилеад и да спечели сила и могъщество. Джун, Люк и Мойра се борят срещу Гилеад от разстояние. Битката им за спасяването на Хана продължава.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 7 =