ПРОМЯНА с Гал Гадот (120 мин.)
Премиера: 27 юни 2021 г., неделя, от 22:00 ч.

Chief Shirell Parfait-Dardar dressed in one of her traditional clothing designs, takes a quiet minute amongst the environment that she is fighting to save. (Entertainment One/Jordan Hefler)

Първокласната документална продукция „ПРОМЯНА с Гал Гадот“ проследява въздействащите истории на млади жени, които имат изключителен принос за положителната промяна в техните общности. Изправени пред насилие от банди, замърсяване на водата, влошаване на околната среда, дискриминация и бездомност, тези жени се осмеляват да изпъкнат, да говорят, да мечтаят, да творят и да застават начело, въпреки всички премеждия.

Изпълнителни продуценти на филма са Гал Гадот и Джарон Варсано (Pilot Wave Motion Pictures), както и Райън Палота и Ванеса Рот. Той е продуциран от Entertainment One и режисиран от отличената с Оскар Ванеса Рот.

Автомобили на мечтите (6 еп. по 60 мин)
Премиера: 18 юни 2021 г. от 22:00 ч.
Излъчване: Всеки петък от 22:00 ч.

„Автомобили на мечтите“ представя лигата на изключителните луксозни автомобили, от първия заваръчен шев до финалния лак.
До 16 цилиндъра, шест литра работен обем на двигателя и до 1500 конски сили – на практика няма ограничения за въображението на много от европейските производители на автомобили. Тези, които могат да похарчат шест-седемцифрени суми, получават рядка находка, създадена по поръчка, която носи усещането за шофиране по състезателна писта. Автомобил от този калибър изисква сложен производителен процес, който постоянно поставя инженерите пред нови предизвикателства. Те трябва да вложат цялото си сърце и душа в разработката и направата им, за да сбъднат мечтата на клиента, като много от частите са изцяло ръчна изработка.

Екстремни климатични явления, сезон 4 (8 еп. по 60 мин)
Премиера: 9 юни 2021 г. от 22:00 и 23:00 ч.
Излъчване: Всяка сряда от 22:00 и 23:00 ч.

„Екстремни климатични явления“ е вълнуваща поредица, която разкрива някои от най-завладяващите и паметни моменти в ефир от света на климатичните събития. Епизодите показват най-екстремните метеорологични явления, уловени с камера. Ще се срещнем с оцелели, които са преодолели възможно най-коварните природни условия. Поредицата разкрива и нелеката задача на телевизионните метеоролози, които са на фронтовата линия, лице в лице с природата. Често репортерът, който отразява историята, става част от нея.

Хинденбург: Нови доказателства (60 мин)
Премиера: 8 юни 2021 г., вторник, от 22:00 ч.

Rockville, MD – Dan Grossman points at a screen showing the new Hindenburg footage at Colorlab. (Credit: Morningstar Entertainment)

На 6 май 1937 г. германският дирижабъл „Хинденбург“ избухва в пламъци, убивайки 35 души. „Хинденбург“ напуска Франкфурт, Германия, на 3 май, за пътуване до военноморската авиобаза Лейкхърст в Ню Джърси. Когато дирижабълът започва да се приземява, внезапно възниква пожар.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 61