Мерилин Менсън най-сетне проговори след обвиненията на Ивън Рейчъл Уд и още 4 жени.

Моето изкуство и моя живот са магнит за скандали от много време. Последните обвинения срещу мен са жестоко изкривяване на реалността. Интимните ми връзки винаги са били изцяло по взаимно съгласие с партньори в ясно съзнание. Без значение от причината, някои сега са избрали да интерпретират по свой начин миналото. – написа Менсън в пост в Instagram

Отговора му идва след обвиненията за насилване с години от страна на Ивън Рейчъл Уд (Западен свят). CINEBOOM писа за това преди дни. Двамата бяха сгодени за кратко през 2010г., след като 18 годишната Уд се среща с 36 годишния Менсън.

В отговор на обвиненията на Уд, още 4 жени излязоха с подобни обвинения срещу Менсън.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah McNeilly (@mcneilly.sarah)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriella (@sourgirrrl)

Ашли Уолтърс написа в Instagram профила си следното съобщение, което в последствие беше премахнато:

Продължавам да страдам от PTSD и депресия. Поддържам връзка с още няколко човека, който са преживели собствените драми, докато са били под негов контрол. Всички ние сме оцелели и много трудно успяхме да продължим със живота си. Въпреки това продължавам да чувам истории, близки до нашите преживявания. Насилственото му поведение стана кристално ясно. Той продължава да вреди на толкова много хора и аз просто не мога да стоя и да позволявам още и още да преминават през същото. Брайън Уорън трябва да бъде държан отговорен.

След обвиненията Менсън бе изхвърлен от звукозаписната си компания. В свое изявление от Loma Vista Recordings споделиха, че вече няма да промотират актуалния му албум или да работят по бъдещи негови проекти.

Сериала „Creepshow“ включва Менсън в един от предстоящите епизоди. Той ще бъде премахнат и няма да се излъчи. „American Gods“ на телевизия Starz потвърди, че ще преправи един предстоящ епизод от актуалния сезон, в който герой на Менсън трябваше да се появи. След като героят му бъде премахнат и епизода поправен, той ЩЕ бъде излъчен.

Бившият издател на Менсън сподели, че са спрели да работят с него през 2020г. и причината е била сходна, със случващото се в момента.

Източник: THR

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2