Втория сезон на „The Boys“ бе изключителен успех за Amazon Prime Video. Сериалът даде много различен подход към супергеройския жанр, примесвайки го с национализъм, капитализъм и брутален хумор. Един от най-големите злодеи обаче няма да се завърне за третия сезон. Актрисата Ая Кеш изигра ролята на злата Стормфронт и наскоро сподели пред Entertainment Weekly, че няма да участва в предстоящия сезон.

Според нея няма планове за връщане на Стормфронт в сезон 3. Тя потвърди новината, докато промотираше новата си романтична комедия „We Broke Up“.

И аз искам да знам, дали тя ще се върне. За сега- не. Имам нов сериал по Fox, който се казва „This Country“. Договора ми бе само за една година, но кой зна? Може да върнат лицето ми, чрез компютър.

След финала на миналия сезон, актрисата вече сподели в свое интервю, че времето и на екран никога не е било планирано да бъде дълго.

Имах прекрасно преживяване в „The Boys“. Подписах договор за една година, но кой знае?Ако сценаристите решат да направят нещо с героинята, определено ще се върна. Смятам, че историята на Стормфронт бе разказана много добре. Ако ме пожелаят обаче, ще се върна на секундата!

Припомняме, че на финала на сезон 2, героинята и в опит да убие съпругата на Бучър, спомага на сина и Райън да отключи способностите си. Със своето лазерно зрение той и прави едни хубави неща. При все това, официално знаем, че тя е оцеляла.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 − = 68