Местен извънземен, сезон 2

Премиера: 1 септември от 22:00 часа
Излъчване: Всеки четвъртък от 22:00 часа
Времетраене: 60 мин.

Научнофантастичната комедийна драма „Местен извънземен“, базирана на комиксите на „Dark Horse“, разказва историята на извънземното Хари (Алън Тудик), чийто космически кораб се разбива на Земята. Tой трябва да приеме самоличността на лекар от малък град и някак да се впише в местната общност. Опознавайки света и живота на хората, той започва да се пита дали си струва да се спаси човечеството и ежедневно се бори с моралния аспект на тайната мисия, която го е довела на планетата ни.

В новата си мисия да защити хората на Земята, Хари се бори да запази извънземната си идентичност, докато човешките му емоции стават все по-силни с всеки изминал ден.
По време на едно приключение, което води Хари и Аста (Сара Томко) чак до Ню Йорк, Аста го отвежда в обятията на някой, когото той може да нарече семейство. Междувременно в Пейшънс, шериф Майк (Кори Рейнолдс) и Лив (Елизабет Боуен) са все по-близо до разплитането на мистерията около убийството на Сам Ходжис.

Орвил: Нови хоризонти, сезон 3

Премиера: 12 септември от 21:00 часа
Излъчване: Всеки понеделник от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Епичният приключенски сериал на Сет Макфарлън „Орвил“ се завръща. Действието в поредицата се развива 400 г. напред във времето. В „Орвил: Нови хоризонти“ екипажът на U.S.S. Oрвил продължава своята изследователска мисия, като едновременно проучва тайните на Вселената и навигира сложни междуличностни отношения.

Война на световете, сезон 3

Премиера: 23 септември от 21:00 часа
Излъчване: Всеки петък от 21:00 часа
Времетраене: 60 мин.
Жанр: Драма

Докато войната между оцелелите и извънземните достига нова повратна точка, ужасяващо явление завладява безброй хора по целия свят. Сега, когато залозите са по-високи от всякога, един оцелял се заема да разследва, като по пътя си сформира колебливи партньорство с други неочаквани герои. Групата ще трябва да използва всеки ресурс, с който разполага, за да се изправи отново срещу опозиция, по-опасна от всякога в битката си за оцеляването на цялото човечество.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 1