Премиера в България: 04.07.2014г.
Световна премиера: 02.07.2014г.
Жанр: Ужаси, Трилър
Продължителност: 118 минути
Формат: 2D
Сценарист: Пол Харис Бордман, Скот Дериксън
Режисьор: Скот Дериксън
В ролите: Ерик Бана, Оливия Мън, Едгар Рамирес, Шон Харис, Джоел Макхейл, Дориан Мисик
Разпространител: Александра филмс / Columbia Pictures

Евън Уолър е чудовище. Под прикритието на законен бизнес в Канада е натрупал огромно богатство чрез търговия с момичета от Третия свят. Той е замислил и ново доходно начинание, което може да причини смъртта на милиони хора.

Шоу, сътрудник на енигматична разузнавателна организация и главен герой в трилъра „Цялата истина”, е приел задачата да предотврати подготвяната пагубна сделка. Единственият му шанс да го направи е на най-невероятното място – живописно туристическо селище в Прованс. Но злодеянията на канадския бизнесмен са много повече от тези, които са известни на Шоу. Той няма представа, че и някой друг преследва Уолър във Франция по съвсем различни причини. Реджи Кемпиън е член на нелегална британска групировка, която раздава собствено правосъдие за престъпления към човечеството. Тя знае истинската самоличност и националност на Уолър и не възнамерява да го предаде на властите, а да го убие.

Без да подозират за мисиите си, Шоу и Реджи се впускат в дуел на нерви, ум и актьорски дарби. Но дали Уолър не се досеща за целите на двамата безгрижни богати туристи?

[tabs title=““ active=0 event=“click“]

[tab title=“Трейлъри“]

[/tab]
[tab title=“Галерия“] Скоро [/tab][tab title=“Новини“]Новини за филма тук[/tab][tab title=“Още за филма“]Скоро[/tab][tab title=“Рецензии“]Скоро[/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1