„Зоро“ – гледай първи трейлър за новия сериал

Завръщането на „Зоро“ е по-близо от очакваното. Първият, официален тийзър-трейлър за новия сериал е вече тук.

В главната роля ще видим звездата от „Елит“ и „1899“ Мигел Бернардеау. Той ще се върне назад във времето през Лос Анхелес през 1834г. Това ще бъде нова версия на  Диего де ла Вега. Редом до него ще видим Лолита Мартинез, в чиято роля ще се превъплъти Рената Нотни.

Това е първия филм за героя след почти 2 десетилетия. За последно гледахме „Маската на Зоро 2“ през 2005г. с Антонио Бандерас. Новият сериал ще бъде от 10 епизода. Продуцентът Джон Гетз (подписал се и под „Маската на зоро“) сяда на горещия стол и тук.

Премиерна прожекция ще има на 15.10.2023г. в Mipcom. След нея Бернардеау и Нотни ще отговарят на въпроси. Amazon Prime Video са купили правата и ще покажат поредицата в САЩ, Латинска Америка, Испания, Португалия и Андора. Mediawan ще покажат сериала в останалите територии.

През 1998г. гледаме „Масакта на Зоро“, който е най-известния филм от всички за героя. В главните роли гледаме Антонио Бандерас, Катрийн Зета- Джоунс и Антъни Хопкинс а боксофиса му бе натъпкан с над $250 млн. срещу едва $95 млн. бюджет. Филмът получи номинации за Оскар и за Златен Глобус.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 − 79 =