Новият сръбски сериал разказва истинската история на Денис Маркович – отличен млад футболист, който губи договора и мениджъра си заради проблемния си характер. Всичките 5 епизода на „Златно момче“ са налични в HBO Max.

Историята започва с футболния мениджър Чъки и откритието му Денис, който е изключителен играч. Те имат подписан договор с чуждестранен клуб, но буйният характер на Денис води до предварителното му прекратяване. Чъки пък е пристрастен към хазарта и е пропилял както своите пари, така и тези на протежето си. В резултат трябва да предаде Денис на сръбските мафиоти Сони и Дзони като гаранция.

Какво да очакваме в следващите епизоди:

Епизод 2:
Когато приятелката на Денис разбира, че той ѝ е изневерил, тя го зарязва. Междувременно Сони и Дзони предават своето ново протеже Денис на грижите на бившия престъпник Маки. Съпротивлявайки се на суровите методи на Маки, младият футболист иска отново да е под крилото на Чъки, но той му дава да разбере, че с мафиотите шега не бива. Денис ще трябва да се предаде за добро или за лошо.

Епизод 3:
Сони и Дзони полагат големи усилия, за да осигурят на Денис нов клуб – в края на краищата се очаква хлапето да им донесе много пари. Чъки пък работи върху това да промени значително начина си на живот. А Даяна влиза във връзка с Митич – по-успешен футболист от Денис, който трябва да играе срещу него в мач от първа лига.

Епизод 4:
Денис бавно започва да свиква с ежедневието си. Диана отново проявява интерес към него, а той се разбира с личния си треньор Маки. Когато обаче научава, че Маки е и негов мениджър заедно със Сони и Дзони, той му обръща гръб. Футболният функционер Омер прави всичко възможно да изкупи Денис, за да печели от него, обаче е подценил Сони и Дзони.

Епизод 5:
Маки доброволно се отказва от договора с Денис, а Сони и Дзони също отстъпват пред Омер. Но когато Денис е поканен да подпише с Омер, той вече не е сигурен дали постъпва правилно. Чъки е преодолял зависимостта си към хазарта и започва всичко отначало. Сара и Денис осъзнават, че между тях има нещо повече от приятелство.

Всички епизоди на „Златно момче“ са налични в HBO Max. В онлайн стрийминг платформата могат да се открият и други спортни заглавия, вдъхновени от истински истории, като „Футболният ексцентрик“, „Възходът на династията „Лейкърс“, „Големия Джордж Форман“, „По американски“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 3 =