Наградите „Златен глобус“ преминаха през поредица от скандали през изминалата година. Тяхното завръщане през 2022г. ще бъде много различно. Вчера от Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд обявиха, че церемонията тази година няма да бъде излъчвана на живо по телевизията. Церемонията няма да бъде стриймвана и онлайн. Статуетките ще бъдат раздадени на частно събитие с продължителност от 90 мин. Победителите ще бъдат публикувани в реално време в социалните канали на Асоциацията и на сайта на Златните глобуси. След финала ще има официално прессъобщение. Новината идва, след като телевизия NBC отказаха да излъчват церемонията тази година поради скандалите с липса на представителност в организацията зад статуетките.

Тази година ще проведем частно събитие и няма да излъчваме на живо. Ще публикуваме победителите на страницата на Златните глобуси и в нашите канали в социалните медии. – съобщи говорител на Асоциацията

Преди това съобщение таблоидите гръмнаха, че тази година няма да има червен килим, медии или знаменитости. Няма да има представящи номинираните. Ще има определен брой от членовете на Асоциацията и други членове, които ще трябва да са ваксинирани с бустерна доза и да покажат актуален, отрицателен PCR тест за COVID-19.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =